Loomad Venemaale

Venemaal on rohkem kui 6, 6 miljonit ruut miili, mis ulatub rohkem kui ükski teine ​​maa rahvas. Seega ei tohiks olla üllatav, et Venemaal on palju erinevaid taimestikke ja loomi, millest mõni on kriitiliselt ohustatud. Venemaa suur suurus tähendab, et riigil on suur hulk kliimatingimusi, pakkudes elupaiku elusloodusele. Allpool on ülevaade riigi kõige olulisematest loomaliikidest.

10. Euraasia vihm

Üks tuntumaid loomi Venemaal on Euraasia saar, kelle elupaigaks on palju Venemaad. Saare liik on seotud Põhja-Ameerika jõgede merevaikuga, kuid on oluliselt erinev, kuna sellel on lühem kael. Mehed on tavaliselt suuremad kui naised ja suurim neist kaalus üle 53 naela. Saar on lihasööja ja selle toitumine koosneb peamiselt kaladest, kuigi kalade vähesuse korral täiendab merikeel kahepaiksete ja lindudega. Saagid eelistavad elada üksi oma elu jooksul, välja arvatud paaritumise ajal, mis võib toimuda igal ajal igal aastal. Naised on tavaliselt vastutavad kolme kuni nelja poegade eest, keda nad sünnivad, ja jäävad sageli isaslooma territooriumile, kes on poegade vanemad. Aastate jooksul ohustasid liikide populatsiooni pestitsiidid, mis on viimastel aegadel keelatud, võimaldades merikeele populatsiooni suurenemist.

9. Põhja-karusnahk

Põhjakarusnahk on haavatav pitser, mille elupaigatüüp hõlmab peamiselt Vaikse ookeani põhja. Kala ja kalmaar moodustavad olulise osa hüljeste toitumisest. Nende aretusperiood algab tavaliselt mais. Pitseripoegad on tavaliselt sündinud aasta pärast rasestumist ja pärast sündi hoolitsemist hoolitseb naine. Aastatuhandeid on neid hülge jahtinud nende karusnaha ja toidu järele.

8. Amur Leopard

Kriitiliselt ohustatud Amuuri leopardit peetakse kõige suuremateks kassadeks kõige harvemini. Hinnangute kohaselt jääb ellujäänud loodusliku populatsiooni arv 103-le inimesele, mis on 2015. aasta hinnangute kohaselt alla 60-aastase. Nagu suurte kasside puhul tüüpiline, on isased suuremad kui naised. Inimese tegevus on liikide arvu vähenemise peamine põhjus. Maksimaalne salvestatud pindala, mida leopardi territoorium võib katta, on 116 ruut miili. Leopardid toituvad peamiselt hirvedest ja karjadest ning kui toiduvarud on väikesed, toidavad nad väiksemaid loomi, nagu jänes ja kanad.

7. Sable

Sabi on väike imetaja, kes elab peamiselt Vene metsades. Sable on kuulus oma kõrgekvaliteedilise talvikattega, mida mõnikord nimetatakse "legendaarseks kuldfliisiks". Sabad toidavad mitmesuguseid esemeid marjadest väikestele hirvedele. Naised vastutavad tavaliselt noorte eest hoolitsemise eest, samal ajal kui mehed otsivad toitu ja pakuvad kaitset.

6. Siberi tiiger

Kui looduslik populatsioon on hinnanguliselt umbes 500 inimest, on Siberi tiiger ohustatud tiigri liik. Siberi tiiger oli hõivatud suurte maa-aladega, kuid inimtegevus on märkimisväärselt vähendanud liigi kasvatamiseks saadaoleva maa suurust. Siberi tiigrite populatsiooni mõjutas suuresti Vene kodusõda, sest sõjaväed tapsid tiigreid valimatult. Üks peamisi väljakutseid Siberi tiigri elanikkonnale on piiratud geneetiline mitmekesisus.

5. Oriental Stork

Idamaine toonekurg on ohustatud linnuliik, mida esineb peamiselt Venemaal. Ehkki elukoht asus väljaspool riiki laiemalt, tõid elupaikade kadu ja jahipidamine selle elupaikade muudes osades väljasuremisele. Lindude toit on peamiselt kala ja seda täiendab putukad, konnad ja närilised. Linnud eelistavad elada üksi kuni aretushooajani, kui inimesed tulevad kokku ainult üksteisega. Hinnangute kohaselt on linnu populatsioon oluliselt vähenenud. Venemaal põleb tulekahjud kevadel põletada alad, kus lind tõugu, mis kujutab endast lindude elanikkonnale olulist väljakutset.

4. Beluga vaal

Beluga vaal on sotsiaalne vaal, mis on välja töötanud konkreetsed kohandused, et võimaldada tal Arktikas püsida. Vaala sukeldumisandmete analüüs näitab, et vaal võib süüa sügavamal kui 3 100 jalga toidu, peamiselt tursa otsimisel. Beluga vaalade koolis on tavaliselt kümme inimest ning nad elavad ja söövad üksusena. Venemaal leiduvad vaalad tavaliselt riigi põhjaosas asuvates vetes. Vaalad rändavad vastavalt aastaaegadele ja suvel on mõned neist salvestatud ülesvoolu.

3. Pikakarvaline Goral

Pikakarvaline goral on haavatav looduslike kitsede liik, mis elab mägipiirkondades, mille levila ulatub tavaliselt 0, 16 ruut miili, välja arvatud aretusperioodil. Naised ja nooremad mehed elavad tavaliselt karjades, kus on vähemalt kaks liiget, samas kui vanemad mehed eelistavad elada üksi. Kitsedel on lai valik toiduallikaid, mis ulatuvad rohult viljadeni.

2. Euraasia ilves

Euraasia ilves on loodusliku kassi liik, kelle populatsioon arvatakse olevat stabiilne ligikaudu 22 500 inimesel. Suurem osa kassi toitumisest on väikesed imetajad ja linnud, sealhulgas oravad ja jänesed. Kasside paaritumisaeg kestab neli kuud. Naised, keda tuleb ette kujutada, on väike - maksimaalselt nädal aega. Naised sünnivad tavaliselt umbes neli kassipoega pesakonna kohta.

1. Tundra Wolf

Tundra hunt on halli hundi alamliik, mis on tundraalsele piirkonnale endeemiline, karusnaha poolest kõrgelt hinnatud. Nagu kõik hundid, elab tundra hunt ja hunt pakendites. Tundra hundidel on samasugune hierarhiline paigutus kui teiste hundide liikidel, kelle domineeriv alfa-paar vastutab kogu pakendi eest. Konfliktid inimestega kujutavad hundidele peamist ohtu, kuna inimesed tapavad hundid hirmu pärast, et nad ohustavad põllumajandustootjate karja.